Slagerij Björn van Koppen in het nieuwsVrijdag 26 meiAlbert en zijn gasten staan buiten bij onze slager Björn van Koppen, die een verrukkelijke barbecue heeft voorbereid. Smullen maar! RTL LIVE!


Woensdag 24 meiWat zijn de laatste trends op barbecuegebied deze zomer? En wat zijn de do’s en don’ts? Kijk deze week naar RTL LIVE en laat je verrassen door heerlijke recepten en handige tricks van Björn van Koppen in RTL LIVE!


Maandag 22 mei 2017Na het succes bij Koffietijd werd Björn van Koppen nogmaals gevraagd om bij RTL LIVE te komen barbecuen. Niet 1 keer, maar zelfs 3 keer! Maandag, dinsdag en donderdag.


Woensdag 10 mei 2017Speciaalslagerij Björn van Koppen is te gast bij Koffietijd! Een geweldige ervaring.


Woensdag 26 oktober 2016Speciaalslagerij Björn van Koppen had vier producten aangeboden: rookworst, kip naturel, schouderham en rookvlees. Allemaal kwamen ze glansrijk uit de test. Zo stelde de jury vast dat de ambachtelijk gemaakte producten van uitstekende kwaliteit zijn. Natuurlijk is Björn van Koppen bijzonder verheugd over het oordeel van de jury. De bijbehorende certificaten 'Gouderkenning' hebben dan ook een ereplaats in zijn winkel aan de Geestweg gekregen. "Dit is een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben", zegt de Naaldwijkse slager opgetogen. Lees hier het hele artikel.


4 november 2016De grandopening was eindelijk daar! Aankomende week te zien @wosmedia.


Mijn account

Contactgegevens